Lej en bæredygtighedschef

Har I brug for hjælp til at styrke jeres grønne omstilling? Uden at skulle ansætte en fuldtidsmedarbejder? Så kan I købe fleksibel ekspertise på timebasis. Jeg er der, når I har brug for det. Og kun dér.

I kan trække på jeres eksterne bæredygtighedschef helt efter jeres behov: Når EU trænger sig på, når I skal igangsætte eller styre en længere udviklingsproces, når I har brug for faglig sparring eller rådgivning eller når I skal lave et oplæg eller en temadag om bæredygtighed i jeres virksomhed.

  • Større projekter og forløb vil jeg typisk udføre efter fast tilbud.
  • Mindre projekter og ad hoc-opgaver kan løses på timebasis.

Tæt samarbejde med jeres egne folk

Jeg løser opgaverne i tæt samarbejde med jeres egne folk – det kan være en ledergruppe eller en eller flere nøglemedarbejdere.

Målet er, at I selv skal opbygge viden og kompetencer til at løse opgaverne fremover.

Træk på et helt netværk

Ved at bruge en ekstern bæredygtighedschef får I løbende adgang til al min viden og erfaring. Men I kan samtidig trække på mit store netværk af fagfolk og eksperter, som bliver koblet på de spørgsmål og opgaver, jeg ikke selv kan løse.

Bæredygtighedskonsulenterne

Jeg er en del af Bæredygtighedskonsulenterne – et netværk af seks selvstændige, dygtige rådgivere på tværs af brancher, hver især med lang, faglig arbejdserfaring. Vi arbejder hver for sig og sammen efter kundens behov, og vi vil altid pege på den bedste til at løse opgaven.

Og hvad vi ikke selv kan, finder vi svar på i vores netværk…

Skriv til os

+45 2855 4641