Brug mig som rådgiver

Søger I midler hos en af de grønne erhvervspuljer? Eller ønsker I at opnå en certificering på de grønne initiativer, I gennemfører? Så kan I bruge mig som rådgiver på både projektudvikling, udarbejdelse af ansøgninger, gennemførelse og certificeringsprocesser.

Godkendt rådgiver hos en række af de grønne puljer

 

GCO – Grøn cirkulær omstilling: Grøn Cirkulær Omstilling går på tværs af alle brancher og skal hjælpe over 450 danske virksomheder med at udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. Projektet varer fra 2019 til 2022 og har løbende ansøgningsfrister. Projektet er finansieret af EU og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.

SMV:Grøn: En tilskudsmulighed til små og mellemstore virksomheder til at komme i gang med den grønne omstilling. Få op til 50.000 kr. til at udvikle en grøn idé og op til 150.000 kr. til at videreudvikle virksomhedens grønne plan, hvis I allerede er i gang. Programmet er finansieret af midler fra EU.

Rethink Business 4 – Cirkulær forretningsudvikling, Lifestyle- og Designcluster: Projektets mål er at støtte virksomheder til at se på deres ressourceanvendelse og give dem indsigt i cirkulær tænkning og de forretningsmæssige potentialer, der ligger i et fokus på design og designfasen, som driver for den cirkulær økonomi. Erhvervshus Midtjylland er partner i projektet med hovedfokus på rekruttering, screening og vurdering af ansøgere.

Start fx med en workshop

FNs Verdensmål er et rigtig godt sted at starte en langsigtet indsats for større bæredygtighed. Men hvilke af de 17 mål og 169 delmål skal man vælge at arbejde med?

Her kan en workshop på 2-5 timer være et oplagt udgangspunkt. Jeg forbereder og styrer forløbet, så det passer til netop jeres virksomhed. Jeg samler op på beslutninger og kan formulere en handleplan for jeres videre arbejde.

Undervejs diskuterer vi virksomhedens muligheder og mål og vælger hvilke verdensmål, I vil arbejde videre med.

Deltagerne kan være ledelse og bestyrelse, nøglepersoner fra virksomhedens afdelinger, eller i mindre virksomheder måske hele medarbejdergruppen.