Lej en bæredygtighedschef

Har I brug for hjælp til at styrke jeres grønne omstilling? Uden at skulle ansætte en fuldtidsmedarbejder? Så kan I købe fleksibel ekspertise på timebasis.
Jeg er der, når I har brug for det. Og kun dér.

I kan trække på jeres eksterne bæredygtighedschef helt efter jeres behov: Når I har brug for faglig sparring og rådgivning, når I skal have et oplæg eller en temadag om bæredygtighed eller når I skal bruge en person til at styre en længere udviklingsproces.

  • Større projekter og forløb vil jeg typisk udføre efter fast tilbud.
  • Mindre projekter og ad hoc-opgaver kan løses på timebasis.

Tæt samarbejde med jeres egne folk

Jeg løser opgaverne i tæt samarbejde med jeres egne folk – det kan være en ledergruppe eller en eller flere nøglemedarbejdere.

Målet er, at I selv skal opbygge viden og kompetencer til at løse opgaverne fremover.

Træk på et helt netværk

Ved at bruge en ekstern bæredygtighedschef får I adgang til al min viden og erfaring. Men I kan samtidig trække mit store netværk af fagfolk og eksperter, som bliver koblet på de spørgsmål og opgaver, jeg ikke selv kan løse.

Bæredygtighedskonsulenterne

Jeg er en del af Bæredygtighedskonsulenterne – et netværk af seks selvstændige, dygtige rådgivere på tværs af brancher, hver især med lang, faglig arbejdserfaring. Vi arbejder hver for sig og sammen efter kundens behov, og vi vil altid pege på den bedste til at løse opgaven.

Og hvad vi ikke selv kan, finder vi svar på i vores netværk…

Hvad er bæredygtighed?

Bæredygtighed er det, som “skaffer menneskene og miljøet det bedste uden at skade fremtidige generationers mulighed for at dække deres behov”. Definitionen stammer fra den såkaldte Brundtland rapport, Vores fælles Fremtid, FN 1987.